Stor mässa i Umeå arrangeras av Skellefteföretag

Bakom Norrlands Event & Mötesmässa i Umeå, som arrangeras den 4 april, står Skellefteföretaget Sabina Consulting. Aktörer från hela regionen medverkar på mässan som är den enda av sitt slag i Norrland.

28 februari 2019 17:19

– Vi gör denna mässa för att attrahera konferenser och kongresser till vår region. Det handlar såklart också om att gemensamt synliggöra Norrland utåt på den nationella konferens- och möteskartan, säger i ett pressmeddelande Sabina Consultings vd Sabina Jonsson som är initiativtagare till mässan.

Idrottsprofilen Hanna Marklund från Skellefteå är en av föreläsarna på mässan som äger rum i Rex Festsalar. Hon kommer tala om ledarskap och personlig utveckling, hur man skapar mål och delmål och hur viktigt det är att skapa en egen inspiration och energi i det man gör.

– Det går bra för event- och mötesbranschen i norr, det går bra för besöksnäringen generellt i norr, det är kul men innebär också att vi behöver fler mötesplatser att lyfta och diskutera runt våra gemensamma frågor, konstaterar Sabina.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa