Ny advokatbyrå startas i Skellefteå

Idag, den 2 maj, öppnar Ahlgrens Advokatbyrå i Skellefteå. Advokaten Linda Sundlöf som efter elva år hos Advokatbyrån Kaiding 2016 startade egen byrå går samman med Ahlgrens, som funnits i Umeå sedan 1940-talet, och blir delägare.

2 maj 2017 08:04

– Det känns inspirerande att tillsammans med kollegorna i Umeå kunna erbjuda skellefteborna kvalificerat juridiskt biträde inom i princip alla rättsområden, säger Linda Sundlöf i ett pressmeddelande.

I samband med etableringen anställs också en biträdande jurist, Ulrica Renström vid Skellefteåkontoret. Hon kommer närmast från Familjens Jurist. Ahlgrens Advokatbyrå biträder redan idag både privatpersoner och företag i Skellefteå.

– Vi har märkt att det finns en stor efterfrågan efter lokal affärsjuridisk kompetens och där har vi en roll att fylla, säger Ulrika Lange, advokat och delägare på Ahlgrens Advokatbyrå.

Tillsammans med personalen i Umeå har Ahlgrens Advokatbyrå ett 15-tal anställda. Detta är första gången de öppnar kontor med permanent bemanning i en annan stad än Umeå.

– Vi ser framför oss att det kommer finnas möjligheter att växa ytterligare, då behovet av kvalificerad rådgivning med lokal förankring ökar, avslutar Ulrika Lange.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa