Nu kommer butiken upp ur källaren

Tapetföretaget På Tapeten flyttar nu upp ur källarlokalen på Stationsgatan och tar inom kort istället plats i en central butikslokal på Nygatan där KI-frisörerna tidigare höll till.

23 november 2018 17:17

På Tapeten, som har fem anställda, drivs av Carin Elvhammar tillsammans med sambon Anton Bergqvist.

– Vi har haft vårt showroom i en trång källarlokal. Nu får vi mer plats och kan ha öppet för kunder även på dagtid. Jag tror att vi kommer att bli ett annorlunda och trevligt inslag i cityhandeln, säger hon i ett pressmeddelande.

Parallellt med satsningen på tapetföretaget fortsätter Carin Elvhammar med sitt andra ”ben” – som digital strateg på TR reklambyrå.

– På Tapeten började som ett e-handelsprojekt och på detta sätt kombinerar jag nu teorier och strategier med egen praktik. Och jag klarar att göra två saker samtidigt, konstaterar hon.

I dag säljer På Tapeten till kunder i hela Norden. De har nischat in sig på tapeter som inte alla vanliga färgaffärer ligger inne med.

– Jag tycker att tapeter ska vara en naturlig inredningsdetalj som man byter ut precis som tavlor eller posters på väggarna. Nu kommer vi att kunna ta in fler leverantörer för att kunna möta i stort sett vilken tapetdröm som helst som Skellefteborna har, avslutar Carin Elvhammar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Lars Westerlund

Ämnen du kan följa