Han blir ny vd för GreenExergy

Anders Bystedt har utsetts till ny vd för Skellefteföretaget GreenExergy. Han kommer närmast från en tjänst som sektionschef hos RISE och är utbildad doktor inom träteknik.

16 maj 2019 17:09

Anders Bystedt ersätter den 1 augusti Maria Nilsson som under några år varit inhyrd som platschef och vd.

– Han är en kompetent ledare som arbetat inom områdena affärsutveckling, mätteknik och digitalisering vilket är framtidsområden för GreenExergy. Jag är övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla det som Maria Nilsson påbörjat, säger i ett pressmeddelande Jonny Eliasson, styrelseordförande GreenExergy.

Anders Bystedt känner sig hedrad över att få rollen som vd i ett företag med så starka kompetenser inom en rad områden viktiga för en framtida utveckling.

– Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med medarbetarna, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling, kommenterar Anders Bystedt.

GreenExergy konstruerar, projektleder samt säljer tekniklösningar och konsulttjänster inom affärsområdet hållbar energi. Bolaget grundades 2009 och verksamheten inriktar sig mot kunder inom energibranschen, process- och övrig industri.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Lars Westerlund

Ämnen du kan följa