De har Almedalens bästa Stockholmsperspektiv

Entreprenörskapsforum utsågs under tisdagskvällen till Almedalens bästa Stockholmsperspektiv 2018 av Region Västerbotten.

3 juli 2018 23:19

– Självklart vill vi säkra nationell och regional konkurrenskraft. Det gör vi med gedigna forskningsunderlag som visar på vikten av entreprenörskap och innovation, säger Pernilla Norlin, vice vd, Entreprenörskapsforum i ett pressmeddelande.

Utmärkelsen ges till en aktör som prisas för sin sunda inställning att ta till vara på Stockholms tillväxttakt i sitt eget utvecklingsarbete.

Motiveringen lyder:

”Entreprenörskapsforum är en av de ledande nationella mötesplatserna för kunskapsinhämtning för beslutsfattare, forskare och opinionsbildare i ekonomiskpolitiska frågor rörande bland annat entreprenörskap och innovation. De sprider sin kunskap i syfte att beslut rörande entreprenörskap och småföretagande ska vara väl underbyggda. Genom att använda Stockholm som motor i sin verksamhet ges i sin tur kraft till att vara den spjutspets man önskar för att förbättra entreprenörskapet, inte bara i Stockholm, utan hela landet.”

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Lars Westerlund

Ämnen du kan följa