Annons

Jakten – en livsstil för många

Jakten är för många årets höjdpunkt, rent av en livsstil. Den är gemenskap, rekreation och en känsla av rikedom när älgköttet ligger i frysen. På Sveaskog är vi stolta över våra runt 2 500 jaktavtal för mer än 20 000 jägare i hela landet.

Norrland 23 oktober 2020 14:58
Detta är en annons som är köpt av ett företag.

Läs mer om vad det innebär att jaga på Sveaskogs marker här

Jakten på Sveaskogs marker är förutom att vara en källa för rekreation och upplevelser även ett viktigt verktyg för att hålla viltstammarna i balans med fodertillgången.

– Att som jaktlag skriva avtal med Sveaskog innebär att ha tillgång till fina marker och att få uppleva skönheten i naturen, spänning och kamratskap, säger Mikael Lundberg, skogsvårdschef Sveaskog.

Alla som jagar på Sveaskogs marker ska vara ansvarstagande och goda representanter för den svenska jakten.

Här hittar du mer information om Sveaskogs uppgift

Visste du att

• Älgjakten är den mest omfattande och mest reglerade jakten i Sverige.

• Cirka 250 000 av Sveriges 300 000 jägare jagar älg och de skjuter ca 100 000 djur varje år.

• Vi erbjuder unga 40 procent rabatt på jakträttsavgiften och även på fällavgiften, till och med det år man fyller 25. Rabatten gäller för ett jaktområde.

På vår hemsida sveaskog.se/jakt kan du köpa jaktkort på Sveaskogs jaktområden, från norr till söder. Jakt är spännande och bjuder på storslagna naturupplevelser och en källa till närproducerad god mat från naturens eget skafferi.

– Till sist skulle jag vilja önska alla våra jägare varma kläder, en stor eld och varmt kaffe. Enkla men avgörande saker för en lyckad jaktdag, avslutar Mikael Lundberg.

Kom i kontakt med jaktansvariga vid Sveaskog

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent på Norran. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.

Sveaskog
Annons
Sveaskog

Sveaskog stärker en ny generation jägare

Annons
Sveaskog

Jakt på Sveaskogs mark – rekreation och gemenskap