Ny motståndare väntar för Gustafsson – som kommer hem till Skellefteå på lördag

Viktor Gustafsson har fått ändrat schema i Battle of Botnia, som ska avgöras 10 december. Han kommer att möta Ivan ZIdar från Kroatien. ”Det är ingen skillnad, han kommer att få stryk”, säger Gustafsson.

3 november 2016 19:00

I helgen kommer han och besöker Skellefteå tillsammans med Mosse Atrachi och möjligen även Andreas Ståhl.

– Vi ska göra lite PR för min match och Mosses medverkan i amatör–SM. Vi hoppas få vara på CK, men kommer att vara inne i centrum. Känns grymt kul att få komma hem och hälsa på alla som gillar sporten och mina vänner.

Att det är en ny motståndare har ställs mot 10 december har inte alltför stor betydelse.

– Det är en del av spelet även om det kan tyckas vara lite förvirrande att det blir så här. Det är en av killarna från All-star som jag gärna delar ut lite stryk till.

Ivan Zidar har över 100 kickboxningsmatcher på meritlistan och har fyra raka vinster som proffs och ingen förlust. Han är debutant i MMA.

– Han kommer att få känna på skillnaden. Sedan är jag väldigt trygg i mitt stående game. I Thailand sparrade jag mot flera som hade 200 matcher på meritlistan och hängde med bra.

Gustafsson har två vinster som proffs och vann ju nyligen på Superior Challenge 14. En match där motståndaren var av diametralt motsatt karaktär och ville försöka få ned matchen på backen.

– Jag tror den här matchen kommer att vara en ny utmaning som kommer att ställa lite andra krav. Men jag gillar ju att stå så det kommer att bli en riktig sluggerfest. Det ska bli kul.

Det är en av killarna från All-star som jag gärna delar ut lite stryk till.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa