”Vår journalistik har ett värde” - därför börjar vi ta betalt på nätet

30 maj 2017 11:19

I dag har Norran fler läsare än någonsin. Aldrig tidigare har intresset för vår journalistik varit större, vilket om inte annat märks i våra digitala kanaler. Vi är utan tvekan den mediekanal som bäst bevakar norra Västerbotten.

Därför börjar Norran i dag ta betalt för innehåll på nätet. Du som redan är prenumerant betalar dock inget extra. Du har redan tillgång till allt på norran.se. Allt du behöver göra är att aktivera ditt digitala konto.

Under de senaste två åren har vi målmedvetet arbetat för att förbättra vår digitala journalistik. Målsättningen har hela tiden varit att göra Norran till den självklara platsen att gå till när man vill hålla koll på de nordliga delarna av länet.

Trafiken på norran.se har ökat lavinartat och vi märker hur många av er besöker oss flera gånger i veckan.

Det är vi otroligt glada för. Men vi vill bli ännu bättre.

Därför kommer vi under 2017 att fortsätta förbättra vår journalistik. Du som kund ska kunna räkna med att Norran finns på plats där det händer, när det händer.

Men vi är inte bara snabba, vi fortsätter också vår satsning på granskande och fördjupande journalistik. Räkna med många fler avslöjanden i framtiden.

Norran är också den plats där åsikter stöts och blöts. Det är hos oss som den lokala debatten förs.

Ingen annan än Norran bevakar den lokala idrotten så som vi gör. Kanske har du sett vår egen fotbollssajt, Avspark? Och jag behöver väl inte ens nämna vår hockeybevakning? Är du intresserad av Skellefteå AIK bör Norran vara den plats du vänder dig till i första hand.

Jag får heller inte glömma att nämna Affärsliv, satsningen på webb-TV med både studioprogram och direktsändningar, samt vår initierade bevakning av det lokala kultur- och nöjeslivet.

Men all denna journalistik kostar, och det är därför vi nu också börjar ta betalt för en del av innehållet på norran.se.

Om vi ska kunna fortsätta satsa för att utveckla vår region så behöver vi dig som betalande kund. Det kostar ungefär tre kronor om dagen att ta del av allt vårt digitala innehåll och vi är övertygade om att vi för de pengarna kan skapa ett värde för dig som är mycket större än så.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa