Detta är ett annonssamarbete

Ha bra koll på unika julplagg redan nu

4 mars 2022 16:29

För många kanske det känns som att vi alldeles nyligen lämnade julen bakom oss, och ser nu fram emot att våren ska öppna upp sig överallt. Men det finns flera anledningar till att läsa denna artikel redan nu och lägga denna nätbutik på minnet.

Vi vet alla också hur lätt hänt det är att man planerar att vara ute i god tid, men av olika anledningar lyckas det inte alltid bli så. Därmed är det bättre att planera i god tid. Sök upp seriösa nätbutiker som har produkter med god kvalité, bra kundservice och att de kan garantera dig leverans i tid om du beställer före ett specifikt datum.

Jultröja finns mer än bara tröjor, men den gemensamma faktorn är att alla plagg är dekorerade med julmotiv. Välj exempelvis mellan jultröjor med klassiska motiv, fula tröjor, julpyjamas, jultröjor med led ljus och 3D-effekter. Det finns ett stort utbud och du lär hitta minst ett plagg för dig, din vän, en familjemedlem eller varför inte för hela familjen.

Vilka är jul-troja.se?

Det är ett danskt företag som uppkom på marknaden år 2016 och då med ett sortiment på 1000 jultröjor. Tack vare deras trevliga sortiment och många nöjda kunder, så kunde de snabbt expandera, och idag producerar de över 400.000 plagg.

Företaget började ta form i Danmark, men det tog inte lång tid förrän de insåg det stora intresset av plagg med olika typer av julmotiv, så de började titta på andra marknader. Så idag kan man även se deras produkter säljas i Tyskland, Skandinavien, Italien, Nederländerna, Frankrike och Spanien. Därmed utökades deras produktion allt mer och deras intäkter har gått från 450.000 SEK till 45.000.000 SEK.

Ju fler länder de började sälja sina produkter i, desto mer insåg de att de fick allt fler olika kunder. Vilket bidrog till att de började nischa olika designer på en jultröja. Till exempel tröjor för gamers, hundälskare, hållbara tröjor, knasiga tröjor och bekväma julkläder.

Var kommer alla idéer ifrån?

De motiv som finns på jul-troja.se kan du inte finna hos någon annan, då detta företag har ett eget team som egenhändigt designar alla mönster och de har patent på sina mönster. Därmed kan ingen kopiera dem och du kommer få ett plagg med ett  unikt motiv och bra kvalité.

Ett team som älskar sina jobb och därmed spenderas alltid mycket tid på att förbereda nya mönster, kvaliteter och innehåll. De vill fånga och leverera känslan av julglädje. De älskar att kunna leverera julglädje och det är en dröm som gått i uppfyllelse, när de nu kan leverera dessa härliga känslorna över hela Europa.

När de började designa julpyjamas som kan passa hela familjen, så var ett av kraven att dessa skulle produceras i ett hållbart material. De är så bekväma att man inte vill ta av den i första taget, så tanken är att man ska kunna gå direkt från sängen till frukosten och sen kanske krypa runt granen för att dra fram alla julklappar. Det är viktigt att de är hållbara, så hela familjen kan vara trygg med att deras julpyjamas håller för deras aktiviteter under juletid.

Alltid med ett glatt humör

Det är Christoffer och Jesper som står bakom produktionen av julplagg. Två killar som älskar julen och vill sprida ut sin egen julglädje till alla andra, vilket de vill göra med sina julplagg. Som Jesper själv uttrycker det:

"Vårt huvudmål är att leverera julkläder av hög kvalitet, där du kommer att bli överraskad på ett positivt sätt när du packar upp."

De finns även på Facebook, där det kommer att postas nyheter och annat att tänka på inför julen. Under julsäsongen kan medlemmar och kunder även ta del av olika jultröjeaktiviteter, och ofta med en dos av glädje och skratt. Dessutom kan det finnas chans för att vinna några fina premier.

Vare sig du är på deras Facebook eller på deras hemsida, så är det lätt att kontakta dem. Frågor eller önskemål, eller kanske har du till och med en liten idé du vill dela med dig av till teamet. Om du bara är nyfiken på deras sortiment och redan nu funderar på att beställa från dem, så varför inte lägga till dem på Facebook så kan du inte missa dem inför juletider.

Enkelt att navigera runt på deras nätbutik

Allt eftersom deras sortiment har blivit större, så har de också utformat nätbutiken för att man enkelt ska kunna finna plagg, som är som bäst lämpade för dig eller din familj. Här får du en snabb överblick av deras urval:

Fula jultröjor

Roliga jultröjor

Matchande jultröjor

Amerikanska jultröjor

Ekologiska jultröjor

Jultröjor för par

Billiga jultröjor

Jultröjor med renar

Julkläder

Julpyjamas

Accessories

Många kunder blir nog lockade av att titta på de två första, då bara namnet gör det mer spännande. Sen är det ju också skillnad på vad man anser vara fult eller roligt. Vem vet - kanske du till och med hittar en tröja under "Fula jultröjor" som du tycker är fin eller rolig och som skulle passa dig perfekt. Men man märker att det finns lite humor bakom en del plagg, vilket många kunder också uppskattar.

Olika teman på julplaggen

Vad är det egentligen som definierar en jultröja? Det är ofta en tröja, som kan vara i olika typer av modeller och material, men som går i färgerna röd, grön, vit och blå. Motiven är vanligtvis klassiker som snögubbar, renar, tomtar och granar.

Däremot kan du på jul-troja finna en jultröja och ibland även en julpyjamas som även har tema av exempelvis sporter, filmer eller djur. Du kan till och med finna ett tema, som är mer passande för Alla Hjärtans Dag eller kanske för par som känner sig extra kärleksfulla. Därmed riktar företaget sig till en större publik och fler julälskare kan finna en jultröja som passar just dem.

Andra roliga inslag med deras utbud av julplagg är knasig julkostym, julmössor, halsdukar och liknande under accessoarer. Detta kan ju vara passande både i hemmet och till julfesten på jobbet. Skoja till det lite extra under julen. Vare sig det gäller med ett plagg eller en accessoar.

Sprid lite extra julglädje på ditt jobb genom att dyka upp i en julskjorta, julklänning, tröja med roligt julmotiv eller med mysiga julstrumpor. Sådana detaljer sprider mer julglädje än man många gånger kan tro, vilket är en av Christoffers och Jespers mål med deras julplagg.

Från