Dödsfall, Berit Lindgren Bjursele

Berit Lindgren Bjursele

Berit Lindgren

Berit Lindgren

Foto: Privat

Dödsfall2021-04-17 05:00

Berit somnade in den 30 mars hemma i sin säng efter en tids kamp mot cancern. Hon var född och uppvuxen i Umeå, dotter till Birger och Mayfield Dahlberg. Hon hade två yngre bröder Lars-Erik och Hans.

Hon fick efter gymnasiet anställning hos polisen som civilanställd, där arbetade hon hela sitt yrkesverksamma liv, först i Umeå och sedan i Norsjö.

I sitt första äktenskap med Roland Jonsson fick hon dottern Helena och sonen Lars hon var då bosatt i Täfteå.

Hon träffade sedan Bengt och flyttade till honom i Norsjö tillsammans med hans barn bildade de en ny harmonisk familj. De övertog senare Bengts föräldrahem i Bjursele där de byggde ett nytt hus som hon deltog aktivt i att bygga.

Hon trivdes som bäst hemma i Bjursele med att inreda och skapa ett trivsamt hem där barn och barnbarn trivdes och träffades.

Berit var en lugn, snäll, klok och generös person som var väldigt omtyckt av alla som lärt känna henne.

Hon älskade de många resor som gjordes till framförallt Kanarieöarna med Bengt och många gånger även med barnen med familjer.

Hon följde gärna idrott som skidor, skidskytte och hockey på TV, Skellefteå AIK:s framfart följde hon med stort engagemang in i det sista.

Berit lämnar ett stort tomrum efter sig, saknaden är enorm. Hennes kärlek och bländande leende kommer för evigt att värma vårt minne av henne.

Bengt och barnen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!