Patrik Zackrissons KHL-kontrakt rivs

Det har varit en snackis under en längre tid. Men nu står det klart att Patrik Zackrisson inte blir kvar i Dynamo Moskva.

1 juni 2019 07:46

Han hade kontrakt över nästa säsong. Men eftersom KHL-klubben har stora bekymmer samtidigt som Zackrisson bara stod för elva poäng förra säsongen så rivs nu 32-åringens kontrakt.

Det har tidigare pratats om att Leksand, Linköping och Djurgården ligger närmast att värva OS-centern. Det har i alla fall Aftonbladet skrivit.

Zackrisson har tidigare spelat i Linköping, vilket gör kopplingen tydlig. Han har dessutom två fina säsonger i Skellefteå AIK, vilket borde medföra att det skulle kunna vara ett alternativ.

När bloggen pratade med GM Erik Forssell för några dagar sedan sa han så här om "Zacke":

– Det är en bra spelare som vi givetvis har bra koll på. Men han har ju som sagt kontrakt. Det är väl det jag kan säga där.

Nu har Zackrisson inget kontrakt längre. Trots det känns det som ett långskott att han hamnar i just Skellefteå. Men vi får helt enkelt avvakta och se vad som händer. Hur som helst lär han vara ett hett villebråd för SHL-klubbarna då centrar är hårdvaluta.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Arvid Marklund

Ämnen du kan följa