Intressanta saker sker dagligen

Det händer saker i stort sett varje dag i hockeyns silly season. Bland annat så stannar den omtalade Brendan Shinimin i SHL.

28 maj 2019 14:30

Shiminin är älskad av fansen i Växjö men ett hatobjekt för många andra. Det är utan tvekan en spelare som rör upp känslor och som alltid spelar på och då och då över den berömda gränsen.

Under måndagen blev det klart att han stannar i Växjö. Det nya kontraktet är på två år.

*****

Det ryktas att den före detta Skellefteå AIK-backen Tobias Viklund är på väg tillbaka till Sverige. Men inte till SHL utan till Modo, där den nu 33-årige Viklund spelade i fem säsonger under ungdomsåren.

Viklund har haft sex raka säsonger i KHL och han spelade i Skellefteå 2007–2009.

Det är MrMadhawk som avslöjat att han är på gång till Modo samt att klubben samtidigt är på gång att skeppa trion Victor Aronsson, Tobias Ericsson och Kristian Jakobsson.

*****

AIK-tränaren Stefan Klockares ena son, forwarden Elias Klockare 19 år, har bytt klubb då han lämnat Skellefteå AIK:s J20 för spel i SK Lejon.

*****

Under tisdagen blev det klart att Malmö värvar 22-årige backen Adam Ollas Mattsson, som tidigare i karriären bland annat representerat Djurgården.

*****

På tal om Djurgården så hugger man på Niklas Svedberg, som vaktade kassen hos Timrå förra säsongen. Djurgården behöver ju hitta en ersättare till Adam Reideborn.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Arvid Marklund

Ämnen du kan följa