Roland Hägglund, Skellefteå

Roland Hägglund, Skellefteå

Roland Hägglund

Roland Hägglund

Foto: Privat

Familj2020-08-07 05:00

Måndagen den 27 juli vändes våra liv upp och ner. Vår älskade make, pappa, morfar och farfar avled hastigt. Han blev 67 år gammal.

Roland var uppväxt i Vallen, som yngsta barnet till Ulla och Holger. När han var 18 år gammal träffade han sin fru. De fick tre barn och byggde då hus i Vallen där vi barn har växt upp. Vallen var en by som han under hela livet hållit kär och särskilt Backgärda gård där han och hans fru bott i nästan 20 år.

Roland har arbetat i många år på tekniska kontoret på kommunen som driftsingenjör och sektionschef. 2008 gick han över till den privata sektorn där han arbetade som ingenjör inom vatten och miljö. Han gick i pension vid 63 års åldern. Roland trivdes som pensionär han fick då ägna mer tid till sina intressen som att arbeta i skogen, jakt, fiske, resor samt umgås med vänner.

Genom åren har fem barnbarn tillkommit och de har haft en stor plats i Rolands hjärta. De var alltid välkomna att spendera sin tid i Vallen på deras gård. Roland var en otroligt godhjärtad människa, ställde alltid upp för alla kring sig. Han hade ett stort socialt nätverk och var lätt att tycka om. En fin medmänniska som aldrig sade något ont om en annan person.

Han kommer att lämna en otroligt stor tomhet i våra liv. Det är svårt att beskriva med ord den saknad vi känner över att han inte längre finns här hos oss. Vi försöker ha förtröstan i att han nu får återse sin älskade son.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!