Dödsfall, Birgitta Larsson, Bureå

Birgitta Larsson, Bureå

Dödsfall 23 oktober 2021 05:00

Vår älskade mamma Birgitta har hastigt lämnat oss efter en kort tids sjukdom. Mamma blev 77 år och efterlämnar sig fyra barn och sju barnbarn.

Hon växte upp i Österjörn och Jörn som äldst i en syskonskara av fyra systrar. Föräldrarna var Holger och Viktoria Sundbom. I vuxen ålder fick mamma ”bli” storasyster på nytt när hon fick veta att hon även hade en lillasyster med samma namn nämligen Bigitta.


År 1960 träffade mamma vår pappa Kjell-Ove Larsson, de gifte sig 1963 och tillsammans fick de fyra barn; Marie, Robert samt tvillingarna Ulrika och Ronnie. 

Mamma var väldigt nyfiken av sig och hon hängde gärna med på vad som hände på Facebook och Instagram. 


För ett år sedan flyttade hon till samma kvarter som tre av oss barn och det betydde mycket för oss alla att ha så nära till varandra. Oräkneliga är de gånger som mamma fick besök av sitt yngsta barnbarn Saga som ville äta mormors Oreo, dricka festis och kanske äta en skål med glass och chokladsås. 


Hennes intressen var att heja på AIK, lösa korsord och läsa böcker om hur livet var förr. Hon spelade gärna upp sina favoritlåtar eller bjöd på en trudelutt när tillfälle gavs. Otaliga gånger har vi barn fått höra mamma sjunga ”Det regnar och regnar” eller ”Du ska inte tro det bli sommar”.


För två månader sedan drabbades mamma av en svår sjukdom och under sjukdomstiden fick hon fler och fler fysiska krämpor. Hon är enormt saknad av oss och vi har många härliga minnen att se tillbaka på. Vi önskar henne nu att få ro och slippa sjukdomen och alla dess plågor.

Vila i frid.


Barnen Marie, Robert, Ulrika och Ronnie.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Dödsfall

Dödsfall, Gustaf Carlsson, Skellefteå

Insändare: Minskar vaccin verkligen smittspridningen?

Dödsfall

Dödsfall, Anita Larsson, Skellefteå

Dödsfall

Dödsfall, Curt Edvardsson, Nyholm

Dödsfall

Dödsfall, Marianne Sundwall Boliden

Visa fler