Det är dags att börja bygga i Boliden

Insändare 25 november 2021 19:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det läggs stor energi på att bygga flervåningshus som negativt påverkar redan befintliga bostäder i Skellefteå.  De byggs främst norrut och söderut, men inte västerut. 

I Boliden har det rivits sju hyreshus med många lägenheter och det är inget som är byggt på dessa platser. I Boliden finns skola, affär, vårdcentral, badhus, bensinstation, jakt- och fiskeaffär, mindre sporthall, ishall, frisbeebana, pulkabacke, fina skidspår med olika längder, närhet till skoterleder och fiskevatten. 

Samtidigt är det nära till allt, barn och ungdomar kan promenera till olika aktiviteter. Jag anser att Boliden är ett mycket bra samhälle för barnfamiljer, samtidigt som det är nära till Skellefteå. Boliden är en bra plats för att bygga bostäder.

Roberto Andersson


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Nytt avslöjande om fastighetshärvan i Boliden – två lokala mäklare involverade i de flesta affärerna: ”Klart jag har funderat över vad det kan betyda”

Vill flytta lok till nya resecentrum: ”Står det kvar lär det tyvärr förfalla”

Efter granskningen: Nuvarande fastighetsägaren bedyrar att han är seriös: ”Vill inte tjäna pengar på utsatta”

Hyresgästen om Pamyk: Ville fördubbla hyran – hade med sig ”stora ryssar”: ”Har man dåliga nerver skulle man nog backa direkt”

Ekonomi, näringsliv & finans

93 kvadratmeter stort hus i Boliden sålt till ny ägare

Visa fler