Här är alla ”superföretagen” i norr

Veckans Affärers och Bisnode har presenterat sin årliga lista på ”superföretag”. 728 bolag har kvalat in på listan, inget från norra Västerbotten.

10 oktober 2018 13:21

Det är fjortonde året i rad som de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv koras till Superföretag av data- och analysföretaget Bisnode och tidningen Veckans Affärer.

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.

– Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Per Weidenman, analytiker på Bisnode. Att kunna se och lyfta fram trender och statistik hjälper enskilda företag att tydligare styra och se resultat av sina satsningar.

Här är Västerbottensföretagen på listan: Acon AB, Lycksele, Energibyrån Nord AB, L.T.S. Telekommunikation AB, Umeå, One More Rep AB, Umeå, Thorengruppen AB, Umeå, Umandiagnostics AB, Umeå och Vitec Software Group AB (Publ), Umeå.

Norrbottensföretagen: Acetec AB, Älvsbyn, Bloms Möbler i Piteå Aktiebolag, Fastighetsbyrån Arctic AB, Genesis It AB, Luleå, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB, Luleå, Lundqvist Trävaru AB, Öjebyn, Möbellind i Boden AB, Norrländsk Utbildningskonsult i Piteå AB, Terräng & Entreprenadrep i Norr AB, Gällivare, och Tinor AB, Älvsbyn.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Lars Andersson

Ämnen du kan följa