Zorro Swing chanslös i V75

Leif Eriksson slutade oplacerad med sina styrningar på Romme. Arkivbild: Leif Andersson

Skelleftehästen Zorro Swing backades sist efter start och sedan kunde han aldrig förbättra sig i lördagens klass I-försök på Romme.

Zorro Swing, som inledde året med V75-seger på Bergsåker, hade en tuff uppgift med spår längst ut bakom startbilen i lördagens V75-lopp på Romme.

Leif Eriksson backade sin häst sist från början och från sjunde par utvändigt kunde Skelleftehästen aldrig komma in i matchen i det långa loppet.

Zorro Swing, spelad till 116 för tio, var stort slagen och noterade 1.16,0a/2 640 meter som sista häst i mål. Streckfavoriten It’s Showtime Zaz tog en överlägsen seger på 1.14,8.

Efter en resa i rygg på ledaren så drogs Viktoria Swing bakåt när ledaren stannade i sista sväng. Viktoria Swing slutade oplacerad på 1.15,2a/2 140 meter.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen