Mystic Accident fyra i Gävle

Mystic Accident har bibehållit sin fina vinterform. Under söndagens V75-tävlingar i Gävle tjänade Skelleftehästen 13 500 kronor som fyra i ett långlopp.

Tillsammans med Ove A Lindqvist fick Mystic Accident ett smyglopp i fjärde par invändigt. Stefan Lundmarks sexåring, som fick fritt spurtutrymme 300 meter från mål, var ytterst nära att hinna fram till tredjeplatsen den sista biten.
Mystic Accident kom i mål som fyra på 1.16,5/3 160 meter i sin första start över stayerdistans.

Rekordsänkte

I kallblodsloppet rekordsänkte Susanna Grahns Loke Faks till 1.26,5/2 160 meter. Det räckte inte för att få med sig några prispengar.
Loke Faks, som fick ett lopp i fjärde par utvändigt, kom i mål som första häst utanför prispengarna.

Tuff körning

I V75–6 blev det full körning hela vägen. Från fjärde par invändigt sänkte Jens Erikssons Victory Brodde sitt rekord till 1.14,2a/2 140 meter. Victory Brodde kom i mål som första oplacerad – för att få pengar krävdes 1.14,1.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen