Norske fyraåringen struken för hälta

Den norske fyraåringen Evil Enok M.E nämndes tidigt som en stor outsider i silverdivisionen vid Skelleftetravets V75-omgång på lördag. Nu står det klart att Evil Enok M.E inte kommer till start – hästen är struken för hälta.

Den första strykningen till Skelleftetravets V75-omgång blev officiell under onsdagen. Evil Enok M.E gjorde en stark prestation i det norska derbyt i sin senaste start och var på förhand en högintressant långväga gäst, men nu väljer alltså tränaren Noralf Braekken att stanna hemma med sin häst.

Vad gäller väderprognoserna är senaste uppgifterna att det väntas lätt nederbörd i Skellefteå under lördagen.

Uppdatering kl 14.35.

Ytterligare en struken häst hart inrapporterats. I Stig Lindmarks Styrkeprov (V75-4) startar inte den finska hästen William Birdland, som skulle ha körts av Örjan Kihlström. William Birdland är struken för hälta.

 

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen