Mångmiljonär tillbaka som en vinnare

Efter en trög start på året är Quid Pro Quo, vinnare av Sundsvall Open Trot 2014, tillbaka som en vinnare igen. Han blev dagssnabbast på Umåker när han vann snabbloppet inom V65-spelet i överlägsen stil.

Stall Svante Båth hade aviserat att det skulle bli ett snällt upplägg på Umåker under fredagslunchen. När Quid Pro Quo blev kvar som första häst i andraspår valde Per Linderoth att forcera mångmiljonären till spets.

Quid Pro Quo visade gamla takter när han brisade undan med många längder över upploppsrakan. Med en segertid på 1.13,4/1 660 meter blev han dagssnabbast på Umåker.

Andraplatser

Av Skelleftetravets hästar var det Leif Erikssons Flacco och Sören Hedbergs Nordglimra som lyckades bäst med varsin andraplats.
Flacco fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren och svarade för en tapper insats som tvåa på 1.19,0/2 140 meter.

Drog i ett jämnt tempo

Micael Melander valde att dra i ett jämnt tempo bakom Nordglimra, spelad till 174 för 10. Hon kunde inte svara favoriten Bol Anna som avancerade hastigt på den sista långsidan.
Nordglimra höll farten bra bakom vinnaren som tvåa på nya rekordet 1.28,8a/1 640 meter.

Victory Brodde, Ängens Airman och Forspärla såg till att Skelleftetravet fick med sig tre tredjepris från V65-spelet.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen