Skrällbetonad avslutning

Efter en favoritbetonad start såg det inte ut att bli någon större utdelning vid fredagens V65-jackpot i Boden. Avslutningen blev dock svårlöst och efter Kossu Sisus skrällseger i V65-6 blev sex rätt värt 96 706 kronor.

Inbyprinsen, Faks Kevin och Jim Sånna såg till att V65-värdet visade på blygsamma 169 kronor efter tre avdelningar. Efter den favoritbetonade starten föll favoriterna som käglor under den andra halvan.

Petteri Joki avslutade med streckspelets största överraskning när han satte dit Kossu Sisu i V65–6. Efter den överraskningen överlevde 27,61 system och sex rätt gav 96 706 kronor.

Inom V65-spelet tjänade Leif Erikssons Stjärnvin Linn 12 500 kronor som tvåa bakom jättefavoriten Faks Kevin.
Leif kom ner i rygg på ledande favoriten 1 100 meter från mål, men Stjärnvin Linn var chanslös att hänga med Faks Kevin till slut. Favoriten stack undan med tio längder före Stjärnvin Linn som noterade 1.27,5/2 160 meter.

Utanför V65-kupongen blev Jens Erikssons treåring Storspjuver en vinnare direkt i sin tävlingsdebut.

”Var lite orolig ”

Storspjuver hade problem med aktionen första 1 000 meterna, men efter en fin avslutning sista 800 avgjorde han säkert på 1.36,5/2 160 meter.

– Han blev stressad i loppet och fick inte travet att stämma, så jag var lite orolig under första varvet, säger Jens Eriksson och fortsätter:

– Det är en häst jag har jättehöga tankar om och det är bara att hoppas att han lever upp till det också.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen