Norrans lunchtips gav över 6000 kronor

De som följde Norrans V4-tips till travpremiären i Skellefteå fick en bra belöning på söndagen. Systemförslaget på 196 rader hade alla fyra rätt, vilket gav en utdelning på 6 507 kronor.

V4-omgången innehöll ingen jätteskräll. Samtidigt föll alla hästar som var favorit på insatsfördelning. Något som gjorde att värdet till slut drog iväg till över 6 000 kronor.

I V4-1 var vinnaren Skaane Jo streckad på 12,5 procent på insatsfördelningen. Att jämföra med favoriten Storvinna som var mest streckad av alla hästar i hela omgången med 31,7 procent.

12-oddsaren Highland Q.Sister, som vann V4-2, var den häst som rensade mest på V4. Hon hade 7,3 procent på insatsfördelningen och var rankad som fjärde häst på Norrans system.

Makin It Easy, som spetsvann V4-3, var andrarankad på Norrans V4-rank. Vinnaren hade 14,7 procent på insatsfördelningen. Här försvann hemmahästen Tigerfeet Dynamite, som var klar favorit med 31,3 procent på insatsfördelningen. Tigerfeet Dynamite blev hängande efter start och backades sist, han anföll sedan i fjärdespår mitt i sista sväng men drygt 100 meter från mål stoppades han av galopp.

I sista avdelningen hade Norran singelstreckat Roger Nilssons Beaufort. Med 15,1 procent på insatsfördelningen var han faktiskt bara tredjehandsfavorit på V4-spelet. Favoritspelad blev Newman Broline med 20,4 procent.

168,5 system hade alla fyra rätt i omgång som omsatte över 1,4 miljoner kronor.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen