Skellefteå SK är fortsatt i topp

Skellefteå Squashklubb tog tre viktiga poäng mot Interoc – och än finns chansen till serieseger.

På måndagen spelade Skellefteå sin sista seriematch i Elitserien. Motståndaren Interoc Squash Club Uppsala besegrades med 3–1.

Rehan Javed besegrade Johan Fransson i tre raka game. Filip Hultman slutade som obesegrad i årets Eliserie efter en säker vinst i tredjesingeln mot Andreas Karlsson med 3-0. Jami Äijänen vann mot storfavoriten Iker Pajares med klara 3-0 i game. Aryan Ahmed förlorade tredjesingeln mot Michael Babra.

Skellefteå har chansen att ta hem seriesegern. Men får vänta med ett eventuellt firande eftersom att tabelltvåan Intersquash inte spelat säsongens sista match ännu. Intersquash får inte ta mer än två poäng mot Teknova för att Skellefteå ska ta hem det hela.

 

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen