Straffdrama när AIK J20 blev utslaget

Örebros J20 slog ut Skellefteå AIK med 2–0 i matcher i åttondelsfinalen i SM-slutspelet. Efter en riktig rysare blev det Örebro som gick vidare efter seger på straffar.

Skellefteå AIK svarade för en mycket stark match i fredagskvällens returmöte i Örebro. Skottstatistiken, som slutade 45–34 till Skellefteås favör, visade att laget hade ett stort övertag.

– Det såg bra ut och vi gör säsongens bästa match. Grabbarna har gjort allt utom mål och det är effektiviteten man kan vara missnöjd med, säger AIK-coachen Lasse Marklund och fortsätter:

– Det har varit scouter på plats och vi har fått mycket beröm för det sätt vi spelar.

”Ruggigt besvikna”

Efter 1–1 vid full tid och en mållös förlängning blev det Örebro som vann på straffar.

– Hela laget gör en fantastisk insats och det enda man är besviken över är resultatet. Jag lider med grabbarna som är ruggigt besvikna, säger Lasse Marklund efter fredagskvällens strafförlust.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen