Sparkningen av Melin gav effekt

Brynäs Jonathan Granström är framme och stör Skellefteå AIK:s Joni Ortio. Foto: Erland Segerstedt/TT.

Det hann hända mycket för AIK:s motståndare efter att lagen möttes. Brynäs reste upp till Skellefteå utan sin tränare Roger Melin, som blev sparkad. Men det tycktes ha gett positiv effekt.

Jonathan Granström är en av de ledande spelarna i Brynäs och han var både ledande och tongivande när Brynäs kunde ta en snabb revansch.

Vi pratade ihop oss.

Efter matchen kunde han glädjas åt att laget snabbt hittat upp på spåret igen efter 2–8 mot AIK så sent som i torsdags.

– Vi pratade ihop oss. Vi var ett lag i dag, konstaterade Granström.

Att Melin fick sparken verkar ha haft bra påverkan?

– Det är förstås jättetråkigt när någon tvingas lämna. Men vi måste utgå från att det är det bästa för föreningen. Sedan gäller det att gå ut och visa vad vi går för.

Granström låg bakom Brynäs båda mål – och borde nästan ha fått poäng för båda målen. Men det hade liten betydelse, då poängen för laget var desto mer betydelsefullt.

– Klart viktigt. Skellefteå är ett riktigt bra lag, summerade Brynäs matchvinnare.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen