SHL Awards: Storslam för Lindström

Skellefteå AIK:s Joakim Lindström fick motta utmärkelserna som Årets forward och Årets mest värdefulla spelare vid kvällens SHL Awards. ”Det är absolut ingenting man kan räkna med”, sa Lindström i fredagens tv-sända SHL Awards.

Tillsammans med Oskar Lindblom och Broc Little var Skellefteå AIK:s Joakim Lindström en av tre finalister i kategorin Årets forward.

Skellefteforwarden tog hem titeln och fick motta priset i fredagens tv-sända SHL Awards i TV12.

– Man kan aldrig vänja sig med utmärkelser. Jag vet hur många bra forwards det finns och det är absolut ingenting man kan räkna med eller ta för givet, kommenterade Joakim Lindström ödmjukt.

”Väldigt stort”

Det var inte slut där. Joakim Lindström tog också hem det allra tyngsta priset – Årets mest värdefulle spelare (MVP).

– Det är väldigt stort. Att just jag vann är väldigt speciellt och det är något jag är väldigt stolt över, säger Joakim Lindström.

Tidigare under våren, i samband med den fjärde SM-kvartsfinalen mellan Skellefteå AIK och Frölunda, fick Joakim Lindström ta emot guldhjälmen.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen