Rutinerad mattis i comeback

Foto: Roger Lindström.

Skellefteå AIK ställer i helgen för första gången upp i veteran-SM. Kul är också att det innebär comeback för en riktig trotjänare, materialförvaltaren Börje Lindberg.

Börje var mattis i AIK i många, många år. Lika populär bland spelarna som de andra ledarna. När han fick en förfrågan om att ställa upp för veteranerna tackade han ja direkt.

– Jag ser det här som en kul grej även om vi naturligtvis vill vinna säger Börje.

– Jag har dessutom packat en del grejer som inte finns med i vanliga fall. Tänker på läsglasögon och har också pratat om att syrgas ska finnas tillgänglig.

Fredrik Kariander skrattar gott och säger:

– Reglerna har ändrats så att du måste vara minst 40 år för att vara med. Det betyder att spelare som Jonte Hedström och Johan Ramstedt får stå på tillväxt.

Lagets spelande general manager är Magnus Lovenlund.

– Så räkna med ”Bella” är med både i förstafemman och powerplay, säger Börje och skrattar.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen