Omröstning: Vilket lag vill du se som Skellefteå AIK:s motståndare?

Notera att denna artikel är från 2016

Skellefteå AIK kommer att möta Brynäs, Örebro eller HV 71 i kvartsfinal i SM-slutspelet. Det står klart redan innan den sista omgången i SHL är spelad.

SM-slutspelet för Skellefteå AIK:s del drar igång med hemmamatch onsdag den 16 mars. Motståndare blir det sämst seedade laget av de åtta som kvalificerar sig till kvartsfinalerna.

Loading ... Loading ...

Det betyder att AIK får möta något av lagen som placerar sig 8 till 10 i grundserien. Det är redan klart att dessa lag blir Brynäs, Örebro och HV 71 – däremot är inte den inbördes ordningen klar mellan dessa tre.

De sex främsta lagen i SHL går direkt till kvartsfinal. Lag 7 till 10 i grundserien gör upp om övriga två platser i åttondelsfinal (det som tidigare kallades Play In). De två åttondelsfinalerna avgörs i bäst av tre matcher och spelas torsdag (10 mars), lördag (12 mars) och måndag (14 mars).

Det kan alltså dröja till nästa måndag innan det står klart vilka Skellefteå får möta i kvartsfinal. Men redan nu kan du rösta på norran.se vilket lag du vill se som Skellefteå AIK:s motståndare.

 

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader

Senaste TV-klippen

Fler klipp i TV-portalen