Möllers fru drabbad av en hjärntumör – ”Vi försöker vara positiva”

Notera att denna artikel är från 2017
Oscar Möller. Foto: Robert Granström / TT /

Oscar Möllers fru Charlotte har drabbats av en hjärntumör. Nu vill Oscar vara där för sin familj.

Idag på morgonen kom ett pressmeddelande om att Oscar Möllers fru är sjuk och att Oscar själv tagit en timeout från hockeyn. Norran kan berätta att det handlar om en hjärntumör. Familjen Möller vill själva att informationen kommer ut för att slippa spekulationer.

Familjen sitter just nu i en bil till Stockholm där det blir utredning och behandling. Anledningen att man åker söderut för detta är att deras sociala nätverk finns där.

– Det är naturligtvis väldigt tråkigt. Vissa saker kan man inte styra över, men måste man ta sig igenom även om det är tungt. Det är så livet är, ibland är det tungt och man ska njuta när det går bra, säger Oscar.

Nu tar han timeout på obestämd tid.

– Jag ska försöka vara ett så bra stöd jag kan för min fru och det är viktigt att jag är närvarande. Det finns inte så mycket mer att säga just nu. Vi ser framåt och försöker vara positiva.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen