Modofansens svar:

Notera att denna artikel är från 2016

North Power ska försöka ”ta över” Fjällräven center med säsongens största bortaresa. Då ger Modos supporterklubb Lumberjacks svar på tal.

En sak är säker. Stämningen på lördag när drygt 400 Skellefteåfans rullar in i Örnsköldsvik lär bli en upplevelse. Den siffran förväntas dessutom uppgå till runt 1000 personer när alla som tar sig dit för egen maskin är framme.

Modosupportrarna välkomnar North Power till arenan.

– North Power är varmt välkomna att spendera sina surt förvärvade pengar hos oss. De har gjort den här resan ett par gånger tidigare med mycket folk och ärligt talat så har jag aldrig blivit särskilt imponerad. De är många till antalet men det är som regel deras stora trumma som hörs, säger Anton Lundholm som är ledamot i supporterföreningen Lumberjacks till Allehanda.

Modos supportrar skruvar upp hettan rejält inför lördagens match genom att såga publiktrycket i Skellefteå Kraft Arena.

– Nog för att det alltid blir bättre tryck när man åker iväg på typ ”ett gemensamt mål”, men med tanke på deras sportsliga framgång är det nästan pinsamt hur dåligt tryck de har hemma, säger Lundholm till Allehanda.

 

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen