Skellefteå AIK-ikonen är klar för Leksand

Fredrik Lindgren. Foto: Robert Granström/TT.

I dag skrev Fredrik Lindgren på för klubben och blir det första nyförvärvet för säsongen 2017/2018.

I går avslöjade Norran att Fredrik Lindgren lämnar AIK efter 15 säsonger. Sportchef Mikael Lindgren sa att ”även om han hade kunnat göra nytta för oss en säsong till så förstår jag honom att han vill prova på något annat så här i slutet av karriären.”

Nu går Leksand ut med att Fredrik skrivit på ett kontrakt för en säsong med klubben.

– Jag känner mig jätteinspirerad att få komma till Leksands IF och jag har själv varit i sitsen med Skellefteå att spela upp klubben i SHL och det är givetvis min målsättning att få göra det tillsammans med LIF, säger han till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Förhoppningsvis kommer jag kunna hjälpa laget och föreningen med min rutin jag samlat på mig genom åren och det känns som att kommande Leksands IF kommer ha en bra mix av unga talanger och rutinerade spelare.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen