Grönborg försöker inte övertala Jocke

Förbundskapten Rikard Grönborg var på plats i Skellefteå Kraft Arena.

Han fick se Växjö ta två poäng och dessförinnan se Joakim Lindström bjuda på show när han elegant satte 1–1 efter en iskall straff i början av matchen. Totalt blev det tre (2+1) poäng av Jocke, som dock missade defensivt ett par gånger.

Däremot är Tre Kronor fortsatt inte aktuellt för AIK:s nummer 10.

– Vill han inte så vill han inte. Det går inte att göra något åt och vi kommer inte försöka övertala honom, säger Rikard Grönborg.

En annan spännande spelare i AIK är Pär Lindholm, som var nära att få göra landslagsdebut i Sweden Hockey Games den gångna helgen.

– Han var påtänkt, men där handlade det om en skada som Pär och Skellefteå ville få tid att rehabilitera. Men det är en spännande spelare.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen