AIK-målvakterna på Russincamp

Skellefteå AIK dams två målvakter, Tindra Holm och Miranda Dahlgren, är i helgen på läger med landets vassaste hockeytalanger.

Sedan i torsdags pågår Russincamp 1 i Norrtälje – campen där de bästa spelarna som är aktuella för damernas U18- och U20-landslag samlas i fyra dagar.

34 spelare är på plats och två av dessa är Skellefteå AIK:s målvakter Tindra Holm och Miranda Dahlgren. Miranda är 17 år, Tindra fyllde 16 under gårdagen.

Spelarna, som tagits ut av Ylva Lindberg, förbundskapten för U18, i samråd med damkronornas förbundskapten Leif Boork, ska, förutom att genomföra isträningar, göra tester och fys- och teoripass. Dessutom spelas det internmatcher mellan de yngre och de äldre spelarna.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen