Koss klar för AIK

Ersmarkstjejen Lovisa Koss byter lag i Elitettan.

Den före detta Sunnanåmålvakten spelade i somras med Uppsala IK i Elitettan. Nu byter hon upp sig tabellmässigt då hon skrivit ett kontrakt med storlaget AIK.

– Det ska bli jättekul att få lära känna och spela med tjejerna i laget och jag ser verkligen fram emot säsongen, säger Koss i ett pressmeddelande.

AIK satsar på att ta sig upp i Damallsvenskan.

– Lovisa är en målvakt som provat på spel i både Damallsvenskan och i Elitettan och passar mycket bra in i våra ambitioner. Hon har därmed både erfarenhet och färdigheter för att direkt bidra till vår fortsatta resa. Vi kommer att utöka antalet målvakter till tre stycken under 2018 för att ytterligare öka konkurrensen även på den positionen, AIK Fotboll sportchef och chefstränare Christer Lundin.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen