Tufft och hårt när Foursome inleddes

Det bjöds på högklassig innebandy när traditionsenliga Foursome Cup gick av stapeln för 20:e gången.

Under fredagen inleddes cupen med bland andra fjolårssegraren Flamingos, men flera av SSL-stjärnorna intar turneringen först under lördagen.

Flamingos, med bland annat Dalenstjärnan Anton Åkerlund i laget, stötte dock på patrull redan i den första matchen mot Måsens Vingar där det blev förlust efter straffar, men därefter tog laget revansch mot FC Magicians vilket ger dem ett bra utgångsläge inför lördagen.

En annan favorit, Real Brokeback – som har en titel på meritlistan – visade klass direkt genom att ta två övertygande segrar och statuerade omgående att de är med i cupen för att segra.

Nykomlingen Välovsfl Akademi, med flera av stans bästa juniorer i truppen, visade framfötterna och kan bli en överraskning när slutspelet tar vid.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen