Skelleftetränaren tar med sig talangen till Piteå

Philip Sandström. Arkivbild

Sedan tidigare står det klart att tränaren Amir Cherenegar lämnar Gamla Stan för Wibax Patriots. Nu går backen Philip Sandström samma väg.

Wibax Patriots presenterar sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen på sin hemsida – och det backen Philip Sandström, som likt sin gamle tränare Amir Cherenegar går från Gamla Stan till Wibax i allsvenskan.

19-åringen, med Byske IF som moderklubb, har spelat i Gamla Stan under de senaste fem säsongerna.

I division I den gångna säsongen gjorde han 12 (5+7) poäng på 20 matcher.

– Jag kan känna att det saknats en rejäl utmaning de senaste säsongerna. Det får jag nu i och med att ta nästa steg uppåt till allsvenskan och laget i Wibax. Det gör att man blir extra taggad inför säsongen och att det fortsätter vara kul med innebandy, säger han på klubbens hemsida.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen