Norran livesänder stekheta derbyt

Notera att denna artikel är från 2017

Fredag 17 februari smäller det i Balderhallen när Gamla Stan tar emot värsta rivalen Skellefteå IBK. Precis som när lagen senast möttes i seriesammanhang kommer Norran att live-sända matchen.

På norran.se kommer du imorgon att ha möjligheten att se division I-derbyt mellan Skellefteå IBK och Gamla Stan. Ett stekhett derby mellan två lag som har sin historia. Arvid Marklund kommer att kommentera och vid sin sida har han Norrans innebandybloggare Johan Karlsson.

– Det ska bli riktigt kul att vi sänder derbyt ännu en gång, säger Johan Karlsson och fortsätter:

– Det är ju en högintressant match i många avseenden. IBK vill ha upprättelse efter en ganska medioker säsong, medan Gamla Stan har en allsvensk kvalplats att spela om. Jag är helt övertygad om att det kommer att bli en händelserik och sevärd tillställning.

Sändningen börjar 18.45 och matchen blåses igång 19.00.

Här ser du highlights från senaste derbyt, som var en riktig rysare:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen