Norran direktsänder Skellefteå IBK:s match mot Luleå idag

Skellefteå IBK möter idag IBK Luleå på bortaplan, en match som Norran direktsänder på norran.se i samarbete med Norrbottensmedia.

Skellefteå IBK har efter en trög start klättrat i division I-tabellen och ligger inför helgens drabbning femma på 25 poäng. IBK Luleå ligger på sjätte plats på samma poäng som Skellefteå men med sämre målskillnad.

Vi brukar vara bättre än Luleå, men det är ingen lätt match.

– Vi brukar vara bättre än Luleå, men det är ingen lätt match. De har gjort en bra säsong och det är alltid speciellt att spela på trägolvet i Luleå så det blir säkert spännande, säger Rickard Avander, tränare i Skellefteå IBK.

Skellefteå IBK åker norrut med en tunn trupp, 13 utespelare och två målvakter, på grund av att laget drabbats av flera skador och sjukdomar. Det är dock inget som oroar IBK-tränaren.

– Vi har ett mycket kompetent lag ändå så det ska inte hänga på det. Dessutom är Robin Andersson på bättringsvägen från sin förkylning så han åker med, men kommer inte att spela från start, säger Avander.

Matchen kommer att direktsändas på norran.se i samarbete med Norrbottensmedia med start 16.45 på lördagen. Kommenterar gör Sofie Lundström och allt som krävs för att kunna se matchen är att du är prenumerant eller Plus-kund på Norran och loggar in på ditt konto.

Här blir du Plus-kund.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen