IBK värvar ung forwardstalang

Skellefteå IBK förstärker truppen igen. Forwarden Adam Edlund, 17, byter från IBS till IBK.

Det är två veckor kvar till seriestart och Skellefteå IBK fortsätter att se om sitt hus.

– Att få chansen i IBK ger mig stora utvecklingsmöjligheter. Det ska bli kul att få spela med och mot bättre spelare på en högre nivå, säger Adam till klubbens hemsida.

Adam är redan spelklar för Skellefteå IBK och kan därmed debutera redan när laget fortsätter Scandic Cup i Umeå under lördagen med gruppspelsmatcher mot division I-konkurrenten Umeå City IBF och allsvenska IBF Dalen.

– Adam är en kvick och tuff forward med bra sinne och rätt inställning. Adam har tränat med oss de senaste veckorna och imponerat med sättet på vilket han har gått in och tagit för sig. Det är perfekt att få in en ung och hungrig spelare som Adam i truppen, säger IBK-tränaren Jonas Fahlman till hemsidan.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen