Norran direktsänder SM-kvartsfinalen på söndag

Clemensnäs damer spelar SM-kvartsfinal i futsal på söndag. Åkullsjön står för motståndet och matchen kommer att direktsändas på norran.se.

Efter segern mot Kågedalens AIF i söndags stod det klart att Clemensnäs damer kvalificerat sig för SM-kvartsfinal i futsal. Tjejerna kommer att möta IFK Åkullsjön på söndag, en match som spelas på Balderhallen klockan 16.30.

– Åkullsjön har ett bra lag och det blir en tuff match, men vi är också svårslagna. Vi har ett bra försvar och ska göra det vi kan, säger CIF-coachen Lennart Larsson.

CIF ställer upp med samma lag som mot Kågedalen, med ett frågetecken på Thea Karlsson som är skadad.

Söndagens match kommer att direktsändas på norran.se med start ca 16.20. Allt som krävs för att kunna se matchen är att du är prenumerant eller Plus-kund och loggar in på ditt konto.

Vinnaren på söndag spelar SM-semifinal nästa helg mot antingen Umeå eller ett Stockholmslag.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen