Sunnanå har tre chanser i helgen

Sunnanå F15, Sunnanå F17 och Sunnanå P17. Där har ni Skellefteås hopp när medaljerna i futsal-SM ska avgöras i Helsingborg.

I helgen avgörs futsal-SM i Helsingborg. Tre lag från Skellefteå finns med i slutspelet. Det handlar om tre klubbar från Sunnanå, alla i ungdomsklasserna.

– Vi har tagit oss hit, vilken är en liten sensation och göra vårt absolut bästa. Vi har ingen press. Vi ska bara ha roligt och då får vi se, säger ledaren för F15 och F17, Ann-Helen Rönnlund.

De åtta gruppsegrarna från gruppspelet delas in i två grupper om fyra lag i varje klass. Segrande och på andra plats placerade lag i respektive grupp spelar sedan semifinaler och final.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen