Philip Olofsson väljer Morön

Notera att denna artikel är från 2017

Morön förstärker truppen ytterligare. Nu saknar man en målvakt i lagbygget.

Philip Olofsson, före detta ungdomslandslagsspelare och nominerad till tvåans bästa mittfältare två år i rad har gjort sitt val.
– Jag kommer att spela i Morön. I slutändan stod det mellan dem eller att sluta spela, säger Olofsson.
Han har tränat med både FF och Morön.
– Nu har det löst sig med jobb och plugg, det blir samma upplägg som tidigare och då hinner jag med att spela fotboll också.
Varför blev det Morön?
– Jag har tränat med dem i två veckor efter jul och jag fick direkt ett bra intryck av Asplund (Fredrik, tränaren). Jag trivs bra i laget och det är sköna lirare. Ett lag med många bra unga spelare. Vi kommer att ha ett bra lag.
Moröns sportansvarige Thomas Ohlsson är nöjd.
– Det känns jättebra att han valde oss, konstaterar han.
Har ni stängt butiken nu?
– Vi har en målvaktssituation. Vi har varit bortskämda när vi haft både Erik Lundgren och Felix Marklund. Vi behöver fler alternativ till Erik nu. Sedan lär det väl ringa agenter så man ska aldrig säga aldrig.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen