Norran storsatsar på direktsända fotbollsmatcher - premiär i morgon

I morgon startar Norrans stora tv-satsning med direktsända lokala fotbollsmatcher. Först ut är division V-matchen mellan Boliden och Burträsk på Malmbackas grusplan och nästa vecka sänder vi derbyna mellan Morön och Skellefteå FF samt Sunnanå och Moröns damer.

Matcherna kommer att sändas direkt på norran.se och för att kunna se matcherna krävs att man har en registrerad användare på norran.se. Man kommer också att kunna se matcherna samt highlights i efterhand.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för lokal fotboll bland våra läsare och vår ambition är att kunna sända matcher från samtliga serier där vi har lokala lag med under säsongen, säger Norrans TV-chef Malin Christoffersson.

Onsdagens sändning från matchen mellan Boliden och Burträsk drar igång ungefär 18.15 med uppsnack, avspark 18.30. På fredag väntar nästa match, då vi sänder division IV-mötet mellan Myckle och Kågedalen.

Vår ambition är att kunna sända matcher från samtliga serier där vi har lokala lag med under säsongen.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen