Morön förstärker med en offensiv pjäs

Notera att denna artikel är från 2016
Foto: Privat.

Morön har gjort klart med ett intressant fotbollsförvärv. Det handlar om den offensiva spelaren 21-årige Patricio Quinonez Gomez.

Moröns sportansvarige Tomas Olsson konstaterar:

– Han har varit och tränat med oss och det är en mycket intressant spelartyp. Han flyttar hit i december.

Gomez spelade senast i Arvidsjaurs division III-lag. Tränare för honom var Patrik Nilsson, före detta Skellefteå FF.

– Han är en extremt teknisk spelare. Han spelade ju för oss i trean i år och han har en överkapacitet för den serien. Så att spela i fyran hade varit ett bortkastat år.

Gomez kommer ursprungligen från Colombia.

– Jag plockade hit honom till Arvidsjaur för tre år sedan när vi gjorde vår första satsning. Så vi i klubben är stolta över att vi lyckats fostra en så bra spelare och önskar honom lycka till i Morön.

Han har en överkapacitet för den serien.

– Jag tror också att det kommer att passa honom perfekt. Morön har bra tränare och byggt upp en bra organisation både på dam- och herrsidan.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen