Nilsson stannar – och gör comeback

Notera att denna artikel är från 2016

Alexandra Nilsson stannar som assisterande tränare i Sunnanå. Dessutom gör hon comeback som spelare. ”Jag känner jag kan bidra ännu mer om jag spelar”, säger den landslagsmeriterade backen.

Jenny Svanberg får Alexandra Nilsson som sin assisterande tränare i Sunnanås damlag den kommande säsongen.

– Ja, det är tanken, bekräftar Nilsson själv.

– Jag har inte skrivit på något, men har tackat ja. Jag vill fortsätta med mitt jobb och med Jenny har det fungerat väldigt bra, trots att det var turbulent under den gångna säsongen. Jag känner också att jag kan få ut mer av mitt ledarskap nu när Love (hennes fyra månader gamla son) har blivit lite äldre.

Nilsson, som har haft en säsongs uppehåll på grund av barnafödande, har också aviserat att hon är redo att kliva in som spelare igen.

– Vi har många unga spelare i laget och det känns som att jag kan bidra ännu mer om jag spelar. Jämfört med spelarna har jag mycket rutin, och det ger en bra möjlighet att utveckla dem.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 11 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 4 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen