Blev nollade av Hammarby

FF:s U16-lag gästade Hammarby i Stockholm i ligacupen. Det blev en jämn och tät tillställning, där Hammarby blev för svåra till slut. Matchen slutade 0–3. ”Synd att vi inte spräckte nollan”, sa tränaren Johan Karlsson.

Skellefteå FF hade sin strategi klar i ligacupmatchen på planen i Årsta. De skulle satsa på lågt försvar och snabba omställningar. En taktik som fungerade relativt bra.

– Vi skapade lika många målchanser i första halvlek. Så det var rättvist att det var oavgjort, tyckte Karlsson.

Det var mållöst i paus.

I andra halvlek fick till slut Hammarby utdelning. Målet gav medvind till hemmalaget som gjorde ytterligare två mål under andra halvlek.

– De vann rättvist. Vi skapade ändå tillräckligt för att i alla fall göra något mål. Det var lite tråkigt att vi in fick hål på dem.

Hela laget får beröm, men extra beröm till kvicksilvret på en ytterkanten, Oliver Grenholm. Även Erik Fahlgren får extra beröm.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Sport

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen