Favoriterna föll i superligan

Storvreta är regerande mästare och Falun guldfavorit. På lördagen föll båda lagen på hemmaplan i herrarnas superliga i innebandy. Mullsjö vann i Uppsala med 7-4. David Gillek avgjorde med två mål - 6-3 och 7-3, det andra på straff - på 14 sekunder i slutet av tredje perioden.(TT)

2016-09-17 21:28

Storvreta är regerande mästare och Falun guldfavorit.

På lördagen föll båda lagen på hemmaplan i herrarnas superliga i innebandy.

Mullsjö vann i Uppsala med 7-4. David Gillek avgjorde med två mål - 6-3 och 7-3, det andra på straff - på 14 sekunder i slutet av tredje perioden.

I Falun följdes hemmalaget och Växjö åt fram till 4-4 en bit in i tredje perioden. Sedan gjorde gästerna fyra mål på knappt sju minuter - Magnus Jansson, Ludwig Persson, Valdemar Ahlroth, Manuel Engel - och avgjorde matchen. Till slut vann Växjö med 9-6.

I lördagens tredje match vann Dalen borta mot Pixbo, 6-3, och har därmed inlett serien med två segrar. Fredrik Edholm gjorde två mål för Umeålaget.