Norran direktsänder stafetterna på lördag

Tävlingdags. På lördag är det dags för årets kyligaste tävling. Norran kommer att direktsända från stafetterna i vintersimmet på norran.se. Foto: Arkivbild: Jeanette Lövgren.

På lördag är det dags för världscuptävling i vintersim i Skellefteå. Precis som i fjol kommer Norran att direktsända från stafetterna på norran.se.

Öppna skandinaviska mästerskapen i vintersim har blivit en tradition i Skellefteå och är även en del av den totalt världscupen.

Tävlingen har satt Skellefteå på kartan i vintersimsvärlden och antalet deltagare ökar varje år. I år hoppas arrangören på närmare 500 tävlande.

De senaste åren har Norran direktsänt från stafetterna och så kommer vi att göra även i år, för att läsare som inte kan vara på plats ska kunna ta del av stämningen. Sändningen drar igång vid 13-tiden.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen