Stillsamt i midsommartrafiken

Två lastbilar har krockat på E4 norr om Markaryd i Småland och det är stopp i trafiken i södergående riktning, meddelar Trafikverket. I norrgående riktning råder begränsad framkomlighet. Enligt prognosen kan vägen öppnas igen vid lunchtid och fram till dess leds trafiken om via angränsade vägar.(TT)

2017-06-23 17:50

Trafiken under midsommaraftonen har varit förskonad från svåra olyckor och omfattande köer. De flesta helgfirare verkar redan ha tagit sig till sina destinationer, vilket bekräftas av Trafikverket.

- Det är lugnt i trafiken. Folk firar nog midsommar i stället för att vara ute på vägarna, säger Ulrika Karlsson, presskommunikatör.

På E4 norr om Markaryd i Småland orsakade en krock mellan två lastbilar ett tillfälligt stopp för den södergående trafiken under förmiddagen. Även på E6 vid trafikplatsen Kvibille i Halland inträffade en olycka tidigare i dag. Under stoppet leddes trafiken om via gamla E6.

I Piteå vid södra infarten till E4 var tre bilar med totalt sex personer inblandade i en olycka. Vägen stängdes av under bärgningsarbetet, men kunde öppnas igen efter ett par timmar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!