Norran direktsänder Sjumila och Umeå stadssprint

På fredag avgörs Umeå Stadssprint och på söndag körs långloppsklassikern Sjumila, två skidlopp som kommer att direktsändas på norran.se i samarbete med Västerbottens-kuriren.

Fredagen den 16 februari körs första upplagan av Umeå Stadssprint i centrala Umeå. Redan nu är världscupmeriterade åkare som Jonna Sundling Linn Sömskar, Evelina Settlin, Emil Johansson samt OS-guldhjälten från 2014, Lars Nelson, anmälda till tävlingarna. Även den japanske världscupåkaren Kentaro Ishikawa är anmäld liksom Burträsksonen Erik Silfver.

Söndagen den 18 februari körs sedan långloppsklassikern 7-mila, 74 kilometer mellan Vindeln och Robertsfors med mängder av lokala åkare. Nu är det klart att båda dessa lopp kommer att sändas direkt på norran.se i samarbete med Västerbottens-Kuriren. Allt som krävs för att kunna se sändningarna är att du är prenumerant eller Plus-kund på Norra och loggar in på ditt konto.

Sändningarna kommer även att kunna ses på vk.se, folkbladet.nu och flera av Mittmedias sajter.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen